sidste chance 29. december kl 12.00, eller når udsolgt

Nytårs catering menu

Pris pr. kuvert: 450,- kr.

31.12.2021 mellem 12.00 – 15.00

Afhentning Århusgade 22, 2100 København Ø

Eller levering i Storkøbenhavn fra 300,- i samme tidsrum.

Nytårsmenu

Se billeder af menuen længere nede på siden. Klik her for at se fremgangsmåden til menuen.

  • 5Enebær rimmet Færøsk laks med røget mayonnaise, dild-agurker og brændt julesalat.
  • 5Terrin af dansk unghane med syltet selleri, citronperler og tallerkensmækker.
  • 5Bøf af oksemørbrad med kraftig sauce med sennep og skalotteløg.
  • 5Små kartofler forstøvet med karl johan svampe og dehydrerede gulerødder med timian
  • 5Tærte med lemoncurd, Braiseret ananas, hengemte solbær, Creme Anglaise og hyggeknas.

Husk selv:

  • 5Brød og smør til forretten.
  • 5Evt. is til desserten.

Fremgangsmåde til din nytårs-catering

Laksen:

1. Anret 2 skiver laks og fordel agurkerne omkring.

2. Lav et lille hul i sprøjteposen, og lav små dutter på tallerkenen.

3. Server den brændte julesalat på toppen.

Unghanen:
1. Anret en skive unghane terrin på tallerken.

2. Fordel syltet selleri og citronperler over, sammen med lidt af syltelagen og pynt med tallerkensmækkere.

Oksen:

1. Brun bøfferne på en varm pande i halvt olie og halvt smør.

2. Krydr med salt og peber.

3. Tænd ovnen på 180 grader. Når ovnen er var stiller du et fad med kartofler, et fad med gulerødder og de brunede bøffer i ovnen i ca 6-8 minutter. Imens koger du sovsen op.

4. Anret bøffen med saucen over. Pynt med kartofler og gulerødder omkring og frisk timian.

Kagen:

1. Kom en skefuld lemon curd i hver tærte og bag dem ved 180 grader i 5-6 minutter. Lad dem afkøle let inden den braiserede ananas lægges i tærten.

2. Læg herefter et par skefulde Creme Anglaise over og pynt med rød melde og solbær.

3. Små poser med hyggeknas serveres til, så dine gæster selv kan drysse det på ved bordet.

Velbekomme & godt nytår