sidste chance 29. december kl 12.00, eller når udsolgt
Nytårs catering menu

Priser:
Pris pr. kuvert: 600,- kr.
Afhentning:
31.12.2023 mellem 12.00 – 14.00
Afhentning: Århusgade 22, 2100 København Ø
Eller levering i Storkøbenhavn fra 350,- i samme tidsrum.
Nytårsmenu – Social Dining Style
- 5Tatar af islandsk laks rørt med avokado og økologisk creme fraiche.
- 5Spyd med gambasrejer, lime og aioli.
- 5Plukket torsk med fennikel og knust hasselnød.
- PTynde skiver god skinke fra Spanien.
- PKikærtepuré med ristede græskarkerner og god olivenolie.
- PMelon med koriander og dehydreret tomat.
- PIrsk okseflank med masser af krydderurter.
- PKraftig trøffel sauce med syltede sennepskorn og skalotter.
- PBønnesalat med syltede rødløg og sennepskorn.
- PSprød blomkål med persillepesto og parmesan.
- PMazarintærte med syltet appelsin, kirsebær og vanillecreme.
- PFladbrød med rosmarin og havsalt.
Nytårsmenu – Veggie Style
- 5Rødbedesalat med citron og solbær.
- 5Spyd med courgetter og artiskok med aioli.
- 5Salat af fennikel og knust hasselnød.
- PTynde skiver græskar og mango med estragon.
- PKikærtepuré med ristede græskarkerner og god olivenolie.
- PMelon med koriander og dehydreret tomat.
- PSaltbagt knoldselleri med masser af krydderurter.
- PKraftig trøffel sauce med syltede sennepskorn og skalotter.
- PBønnesalat med syltede rødløg og sennepskorn.
- PSprød blomkål med persillepesto og parmesan.
- PMazarintærte med syltet appelsin, kirsebær og vanillecreme.
- PFladbrød med rosmarin og havsalt.
Tilkøb
- 5Collet Champagne: 400,- kr. pr. flaske (normalpris 650,- kr.)
- 53 snacks til talen: 95,- kr. pr. person.
- 53 gode oste med kvæde, oliven og knækbrød: 125,- kr. pr. person.
- PKransekagestykker: 40,- kr. pr. person.
- PIcon List Item
- PLevering i Storkøbenhavn fra 350,- kr. (eller afhentning mellem 12.00 -14.00 i Århusgade 20, 2100 København Ø)
Billeder af menuen og vejledning kommer senere.
Fremgangsmåde til din nytårs-catering
Laksen:
1. Anret 2 skiver laks og fordel agurkerne omkring.
2. Lav et lille hul i sprøjteposen, og lav små dutter på tallerkenen.
3. Server den brændte julesalat på toppen.
2. Fordel syltet selleri og citronperler over, sammen med lidt af syltelagen og pynt med tallerkensmækkere.
1. Brun bøfferne på en varm pande i halvt olie og halvt smør.
2. Krydr med salt og peber.
3. Tænd ovnen på 180 grader. Når ovnen er var stiller du et fad med kartofler, et fad med gulerødder og de brunede bøffer i ovnen i ca 6-8 minutter. Imens koger du sovsen op.
4. Anret bøffen med saucen over. Pynt med kartofler og gulerødder omkring og frisk timian.
1. Kom en skefuld lemon curd i hver tærte og bag dem ved 180 grader i 5-6 minutter. Lad dem afkøle let inden den braiserede ananas lægges i tærten.
2. Læg herefter et par skefulde Creme Anglaise over og pynt med rød melde og solbær.
3. Små poser med hyggeknas serveres til, så dine gæster selv kan drysse det på ved bordet.
Velbekomme & godt nytår