Hvad du skal vide om

Rasmus Kjær

Mester i dansk smørrebrød

Årets kok ’02

Indehaver Rasmus Kjær er udlært kok i 1993. Har arbejdet på kvalitetsrestauranter i hele Europa. Vinder af Årets Kok 2002 og DM i smørrebrød 2013.

Har udgivet følgende bøger:

  • 5Kaffe
  • 5Grill
  • 5Tapas og sherry

Rasmus’ historie

2021 –
Åbner catering og private dining i Århusgade 22

2015 – 2019
Kreativ køkkenchef i Food by Coor

2012 – 2013
Åbner Signatur Spisehus på Kongens Nytorv med Torben Olsen.

2011 – 2012
Driver Rasmuskjaer.dk og Extracph.com – catering med mere.

2009 – 2011
F&B- Manager Skovshoved Hotel.

2008 – 2009
Åbner kvalitetskæden Extra2go i Ordrup og Gentofte.

2002 – 2008
Åbner restaurant Extra på Østerbro. I 2006 udvides den med en filial på Strøget.

2001 – 2002
Køkkenchef på Krogs fiskerestaurant.

2000 – 2001
Køkkenchef Le Basilic.

1999 – 2000
Souschef Hotel Royal – Restaurant Summit.

1998 – 1999
Kok Glostrup Park Hotel – La Cocotte.

1997 – 1998
Køkkenchef på Le Basilic. Fik 5 ud af 5 kokkehuer i Politikken af Jonna Dwinger.

1996 – 1997
Køkkenchef på Hotel Sophie Amalie.

– 1996
Har været ansat som kokke-elev og kok på SAS Royal Hotel, Restaurant Gals i Schweiz, Jan Hurtigkarls i Aalsgarde og Restaurant Escoffier.