Særlig tre-retters selskabsmenu

Selskabsmenu

3 retter 450,- kr.

4 retter 525,- kr.

5 retter 600,- kr.

1 kok i min. 5 timer a’ 375,- pr. time (1 kok pr. 20 gæster)

1 tjener i min. 5 timer a’ 375,- pr. time (1 tjener pr. 15 gæster)

Transport efter kørsel (km)

Kjærs selskabsmenu

Menuforslag

  • 5Alle menuer serveres med friskbagt surdejsbrød og økologisk smør

Snacks

  • 5Spanske mandler – verdens bedste oliven – svampechips med grøn mayo (100kr)

Forretter

  • 5Enebær rimmet islandsk laks med agurk, dild og glaskål
  • 5Tuntatar med avokado, lime og koriander (tillæg 40kr)
  • 5Sortfodsskinke med bagt tomat og basilikum
  • 5Skaldyrsbisque med bagt lyssej og grøn olie på estragon
  • 5Crudité af sæsongrønt med stegt hummerhale og knust hasselnød (tillæg 50kr)
  • 5Bagt blomkål med ørredrogn, syrnet fløde og masser af urter

Hovedretter

  • 5Grillet oksemørbrad med kraftig sauce, kartoffelfondant og løgtærte (tillæg 50kr)
  • 5Torsk v 65 grader med puré af rodfrugter, sauce med syltet citron og purløg
  • 5Unghanebryst fra Hopballe Mølle med trøffelfars, glaserede gule beder med sennep og timian
  • 5Nakke af dansk gris med rosmarin og hvidløg, fennikel escabeche og pom Anna
  • 5Kalvetyksteg med salvie, sherrysauce, smørsyltet kartoffel og rødbede i variation
Desserter og ost
  • 53 modne oste med tilbehør 125,-
  • 52 slags is efter sæson med knas og syltet frugt
  • 5Creme brulée med vanilje serveret med sorbet
  • 5Chokoladetærte med bagt ananas og pistacie
  • 5Lemoncurd med oreomuld og is på hengemte solbær
  • 5Mango, appelsin, melisse og is på kondenseret mælk

Bestil selskabsmenu

Vi leverer selvfølgelig også tilpassede menuer efter jeres ønsker.
Vi hjælper også med oplæg på drikkevarer, barservice og leje af service efter aftale.