Særlig tre-retters selskabsmenu

Selskabsmenu

3 retter 450,- kr.

4 retter 525,- kr.

5 retter 600,- kr.

1 kok i min. 5 timer a’ 375,- pr. time (1 kok pr. 20 gæster)

1 tjener i min. 5 timer a’ 375,- pr. time (1 tjener pr. 15 gæster)

Transport efter kørsel (km)

Kjærs selskabsmenu

Menuforslag

Forretter

  • 5Røgsaltet laks med agurk, rygeostcreme, radiser og maltjord
  • 5Grillet og plukket torsk med dehydrerede tomater og kapersmarinade
  • 5Hjertesalat med parmesancreme og gambasrejer
  • 5Cremet skaldyrssuppe med bagt lyssej og dildolie
  • 5Serranoskinke med vacuumeret melon, knuste mandler og bitre salater i sherryvinaigrette
  • 5Signaturret: Pighvar i brød med håndpillede rejer, syrnet fløde og ramsløgspesto (tillæg 100 kr)

Hovedretter

  • 5Glaseret kalvebryst og krydret medister med bagt selleri, plukket kål og kraftig sauce tilsmagt m. bagt hvidløg
  • 5Stegt pighvar i brødkåbe med svampe serveret med cremet sauce og knust kartoffel. (tillæg 100,- kr. pr. person)
  • 5Langtidsstegt lammeskank med casoulet af bønner og kikærter, parfumeret med citron og timian
  • 5Rosastegt oksemørbrad med portvinssauce, kartoffelfondant og årstidens grønt (tillæg 100,- kr. pr. person)
  • 5Ovnbagt torsk med gulerødder, gule sennepskorn og masser af friske urter
  • 5Vegetar: Bagte gule beder med 3 slags løg og sauce på olivenolie og grape
Desserter og ost
  • 53 danske oste med tilbehør
  • 5Chokolademousse med grøn te og knas
  • 5Creme brulée tilsmagt med vanille serveret med syltet frugt og fed vanilleis
  • 5Citrontærte 2.0 – koldt – sprødt – blødt (tillæg 25,- kr. pr. person)
  • 5Hindbærsorbet med oreomuld, frisk hindbær og verbena (sommer)

Bestil selskabsmenu

Vi leverer selvfølgelig også tilpassede menuer efter jeres ønsker.
Vi hjælper også med oplæg på drikkevarer, barservice og leje af service efter aftale.