Lørdag d. 23. april 2022 kl 18.00

Jyrk VS Kjær

Vi er mega stolte over at kunne præsentere Henrik Jyrk som gæstekok i vores lille biks. Det bliver mad og vin på den helt store klinge som serveres ved langbord.

Snacks

  • 5Venø østers med kiwi og yuzu
  • 5Sprød tang med søpindsvin
  • 5Asparges med sesam og kaviar
  • 5NV Champagne Brut Collet Frankrig

Menu

5

Ceviche af vesterhavstorsk med glaskål og pære (Kjær)
2017 Riesling Trimbach Alsace Frankrig

5
Hummer med marv og fingerlime (Jyrk)
2020 Belondrade Y Lurton Rueda Spanien
5
Blæksprutte med musling BBQ og umeboshi (Jyrk)
NV Manzanilla Fernando de Castilla Jerez Spanien
5
Okse med trøffel og løg. Sauce på syltede pinjekogler (Kjær)
2018 MG Hacienda Monasterio Ribera del Duero Spanien
5
Litchi og æble (Jyrk)
2017 Coteaux de Layon Dom Baumand Loire Frankrig

Kaffe og petit four

Bestil billetter til denne oplevelse

Klik på nedenstående knap, for at book bord.

Har du bestilt vores populære nytårsmenu endnu?
Har du bestilt vores nytårsmenu?