Årets kok 2002 – Lørdag d 26. marts kl 18.00

20 års jubilæumsmiddag

Inkl. porcelæn, kok og tjener

Antal personer:
Fra 6–30 personer

DOWNLOAD MENUKORT

Snacks

  • 5Friterede svampe/tapioka chips med trøffel (En idé 2020 – sikkert stjålet)
  • 5Macaron med foie gras (Magasinet Gastro 2022)
  • 5Crouton med ansjos (Magasinet Gastro ca. 2010)
  • 5Østers med rugbrød (noget jeg bare fandt på)
  • 5Sortfodsskinke (bare fordi)
  • 5Champagne Grand Cru: Blanc de Blanc – Champagne Billecart Salmon

Menu

5
Sort agurk med sort mayo, kaviar, bronzefennikel og sort gummi
(Magasinet Gastro 2018)
5
Avokado flødebolle med kyllingegelé og kyllingeskind med eddikesne (Magasinet Gastro 2018)
2020 Riesling Reserve Trimbach Alsace Frankrig
5
Pighvar som cowboytoast (DM i smørrebrød 2013)
Trikolore af jomfruhummer (Nordiske mesterskaber 2003: 3. plads)

Belondrade y Lurton 2020
5
Ballotine af rødtunge og courgetteskæl (Bocuse dór udvælgelsen 1999)
Tyler Vineyards: Dierberg 2016 – Santa Rita Hills
5
Grillet tun og saltet æggeblomme med grønkålsstængel med kapers, citron og peberrod (EXTRA 2003 og COOR 2018)
Amontillado fra El Maestro
5
Lam og jomfruhummer i gran og lyng (Jomfruhummerprisen 2001)
Brunello di Montalcino
5
Kartofler og sovs (Bare en idé, jeg aldrig har fået udlevet)
Duebryst og lår, kartoffelfondant på skakbræt (Kartoffelprisen 2001 og Årets Kok 2002)

Aalto PS
5
Urtepotte med brie de Meaux og trøffel (Inspireret af Nomas urtepotte)
Manchego i god olivenolie med rosmarin (EXTRA 2002)

Puligny Montrachet 1. Cru: Combettes – Domaine Robert Ampeau
5
”Smørrebrød” Chokolademad (DM i smørrebrød 2015: 2. plads m 0,1 point til nr. 1)
Braiseret kvæde i mørk øl med vaniljeis (Kokketræf med bl.a. Kolbeck og Francis)

PX sherry Dios Baco
Bestil billetter til denne oplevelse

Klik på nedenstående knap, for at book bord.

Har du bestilt vores populære nytårsmenu endnu?
Har du bestilt vores nytårsmenu?