Årets kok 2002 – Lørdag d 26. marts kl 18.00

20 års jubilæumsmiddag

Inkl. porcelæn, kok og tjener

Antal personer:
Fra 6–30 personer

DOWNLOAD MENUKORT

Snacks

  • 5Friterede svampe/tapioka chips med trøffel (En idé 2020 – sikkert stjålet)
  • 5Macaron med foie gras (Magasinet Gastro 2022)
  • 5Crouton med ansjos (Magasinet Gastro ca. 2010)
  • 5Østers med rugbrød (noget jeg bare fandt på)
  • 5Sortfodsskinke (bare fordi)
  • 5Champagne Grand Cru: Blanc de Blanc – Champagne Billecart Salmon

Menu

5
Sort agurk med sort mayo, kaviar, bronzefennikel og sort gummi
(Magasinet Gastro 2018)
5
Avokado flødebolle med kyllingegelé og kyllingeskind med eddikesne (Magasinet Gastro 2018)
2020 Riesling Reserve Trimbach Alsace Frankrig
5
Pighvar som cowboytoast (DM i smørrebrød 2013)
Trikolore af jomfruhummer (Nordiske mesterskaber 2003: 3. plads)

Belondrade y Lurton 2020
5
Ballotine af rødtunge og courgetteskæl (Bocuse dór udvælgelsen 1999)
Tyler Vineyards: Dierberg 2016 – Santa Rita Hills
5
Grillet tun og saltet æggeblomme med grønkålsstængel med kapers, citron og peberrod (EXTRA 2003 og COOR 2018)
Amontillado fra El Maestro
5
Lam og jomfruhummer i gran og lyng (Jomfruhummerprisen 2001)
Brunello di Montalcino
5
Kartofler og sovs (Bare en idé, jeg aldrig har fået udlevet)
Duebryst og lår, kartoffelfondant på skakbræt (Kartoffelprisen 2001 og Årets Kok 2002)

Aalto PS
5
Urtepotte med brie de Meaux og trøffel (Inspireret af Nomas urtepotte)
Manchego i god olivenolie med rosmarin (EXTRA 2002)

Puligny Montrachet 1. Cru: Combettes – Domaine Robert Ampeau
5
”Smørrebrød” Chokolademad (DM i smørrebrød 2015: 2. plads m 0,1 point til nr. 1)
Braiseret kvæde i mørk øl med vaniljeis (Kokketræf med bl.a. Kolbeck og Francis)

PX sherry Dios Baco
Bestil billetter til denne oplevelse

Klik på nedenstående knap, for at book bord.