Sælges frem til 21. december
Luksus julebuffet
Priser:
Menu: 450,- kr. pr. person
(min. 10 kuverter)
Tilkøb à 45,- kr. pr. person
Menu
450,- kr. pr. person (min. 10 kuverter)
Rugbrød og formbrød med krydderfedt og smør
Hjemmebagt rugbrød og formbrød med krydderfedt og smør
Marinerede islandske sild med løg og kapers
Saltede islandske sild i eddikelage anrettet med rødløg og kapers
Orientalsk karrysild med æbler og peberrodssalat
Dressing af løg, karry, limeblade og ingefær. Serveret med æblesalat med peberrod
Gravad laks med syltede sennepskorn, dild og brun farin
Tynde skiver islandsk laks. Gravad med dild, sennep og brun farin. Serveret med fennikel.
Hjemmelavet sylte af saltet gris med persille og syltede løg
Plukket gris sat i bouillon med persille, bagte løg og enebær.
Kamsteg stukket med nelliker og stegt saftig og sprød
Fedtkogte andelår stegt sprøde, serveret med rødkål kogt med figner
Klassisk ris à l’amande og kirsebærsauce tilsmagt med polynesisk vanilje og rom
Tilkøb
à 45,- kr. pr. person
Sildefileter let penslet med sennep og honning og stegt
Stegt paneret rødspætte med grov remoulade
Frisk paneret rødspætte med grov remoulade
Kogt æg med pillede rejer og hjemmerørt mayonnaise
Langtidsstegt kalveinderlår med sennepssyltede rodfrugter
Skinke af dansk gris med flødestuvet spinat
Saftig bøf af svinemørbrad med syltede løg og timian
Dansk gårdbrie med druer og rugflager
Osten som vinder over andre blå oste fra hele verden
Frugtfad med nødder, druer og pigeon æbler
Lille tærte med appelsin og vanille
Sprød mørdejsbund med vanillecreme tilsmagt med syltet appelsin
Mad til receptioner & events