Lørdag d. 23. april 2022 kl 18.00
Jyrk VS Kjær
Lørdag d 23. april
kl. 18.00
Pris pr. kuvert
2.250 kr.
Vi er mega stolte over at kunne præsentere Henrik Jyrk som gæstekok i vores lille biks. Det bliver mad og vin på den helt store klinge som serveres ved langbord.
Snacks
- 5Venø østers med kiwi og yuzu
- 5Sprød tang med søpindsvin
- 5Asparges med sesam og kaviar
- 5NV Champagne Brut Collet Frankrig
Menu
Ceviche af vesterhavstorsk med glaskål og pære (Kjær)
2017 Riesling Trimbach Alsace Frankrig
Hummer med marv og fingerlime (Jyrk)
2020 Belondrade Y Lurton Rueda Spanien
2020 Belondrade Y Lurton Rueda Spanien
Blæksprutte med musling BBQ og umeboshi (Jyrk)
NV Manzanilla Fernando de Castilla Jerez Spanien
NV Manzanilla Fernando de Castilla Jerez Spanien
Okse med trøffel og løg. Sauce på syltede pinjekogler (Kjær)
2018 MG Hacienda Monasterio Ribera del Duero Spanien
2018 MG Hacienda Monasterio Ribera del Duero Spanien
Litchi og æble (Jyrk)
2017 Coteaux de Layon Dom Baumand Loire Frankrig
2017 Coteaux de Layon Dom Baumand Loire Frankrig
Kaffe og petit four
Bestil billetter til denne oplevelse
Klik på nedenstående knap, for at book bord.