Lørdag d. 23. april 2022 kl 18.00

Jyrk VS Kjær

Vi er mega stolte over at kunne præsentere Henrik Jyrk som gæstekok i vores lille biks. Det bliver mad og vin på den helt store klinge som serveres ved langbord.

Snacks

  • 5Venø østers med kiwi og yuzu
  • 5Sprød tang med søpindsvin
  • 5Asparges med sesam og kaviar
  • 5NV Champagne Brut Collet Frankrig

Menu

5

Ceviche af vesterhavstorsk med glaskål og pære (Kjær)
2017 Riesling Trimbach Alsace Frankrig

5
Hummer med marv og fingerlime (Jyrk)
2020 Belondrade Y Lurton Rueda Spanien
5
Blæksprutte med musling BBQ og umeboshi (Jyrk)
NV Manzanilla Fernando de Castilla Jerez Spanien
5
Okse med trøffel og løg. Sauce på syltede pinjekogler (Kjær)
2018 MG Hacienda Monasterio Ribera del Duero Spanien
5
Litchi og æble (Jyrk)
2017 Coteaux de Layon Dom Baumand Loire Frankrig

Kaffe og petit four

Bestil billetter til denne oplevelse

Klik på nedenstående knap, for at book bord.