MENU

Dåsemad
Ansjoser med grillet citron og brød: 110,-
Blæksprutter i blæk med grillet citron og brød: 110,-
Muslinger escabeche med grillet citron og brød: 110,-

Snacks
Saltede spanske mandler: 35,-
Hjemmelavede flæskesvær med vadouvan: 45,-
Trøffelchips: 35,-
Verdens bedste oliven: 40,-
Brød og olivenolie/smør: 35,-
Hvidløgsbrød: 45,-

Cold cuts
Sortfodsskinke 100 gram: 155,-
Chorizo 100 gram: 90,-
Paté en croute med foie gras og små agurker: 145,-
1/3/5 oste: 70,-/105,-/145,-

Fisk m.m.
Dampede blåmuslinger med urter og fløde: 140,-
Friskkogte Rosé rejer med citronmayo og citron: 130,-
6 Bourgogne-snegle i ramsløgsmør: 125,-

Veggie
Hvide asparges med citronmayo: 140,-
Salat af hestebønner med artiskok og mynte: 120,-
Bagt tomat og peberfrugt med frisk basilikum: 90,-
Små friterede kartofler med aioli: 75,-

Kød
Okseflank Chimichurri: 155,-
Rørt tatar: 150,-
Croquette med plukket okse: 40,- pr. stk.

Sødt
Espresso martini: 110,-
Creme brulée med vanille: 95,-
Dagens tærte: 75,-
Sødt til kaffen: 35,-

5 serveringer (kokken bestemmer): 500,-
Tilhørende vinmenu (5 glas): 500,-