Hvad du skal vide om
Rasmus Kjær
Rasmus’ historie
Åbner catering og private dining i Århusgade 22
2015 – 2019
Kreativ køkkenchef i Food by Coor
2012 – 2013
Åbner Signatur Spisehus på Kongens Nytorv med Torben Olsen.
2011 – 2012
Driver Rasmuskjaer.dk og Extracph.com – catering med mere.
2009 – 2011
F&B- Manager Skovshoved Hotel.
2008 – 2009
Åbner kvalitetskæden Extra2go i Ordrup og Gentofte.
2002 – 2008
Åbner restaurant Extra på Østerbro. I 2006 udvides den med en filial på Strøget.
2001 – 2002
Køkkenchef på Krogs fiskerestaurant.
2000 – 2001
Køkkenchef Le Basilic.
1999 – 2000
Souschef Hotel Royal – Restaurant Summit.
1998 – 1999
Kok Glostrup Park Hotel – La Cocotte.
1997 – 1998
Køkkenchef på Le Basilic. Fik 5 ud af 5 kokkehuer i Politikken af Jonna Dwinger.
1996 – 1997
Køkkenchef på Hotel Sophie Amalie.
– 1996
Har været ansat som kokke-elev og kok på SAS Royal Hotel, Restaurant Gals i Schweiz, Jan Hurtigkarls i Aalsgarde og Restaurant Escoffier.